Webinar: “Zašto spavamo… Uloga i važnost spavanja u modernom životu i businessu” (utorak, 08.03.2022. u 18,00h)

Događa li vam se da iz nekog razloga ne možete uvijek zaspati kada biste to željeli ili da vam je teško ustati ujutro? Ono, baš teško? Pa još onaj osjećaj kada zbog umora teže funkcionirate? Na poslu. U svakodnevnom životu… Ili to primjećujete kod osoba u svojem okruženju (kolega, zaposlenika, članova obitelji…)?

Velikoj većini ovako nešto sigurno se dogodilo više puta u životu pri čemu su se, ako se radilo o povremenim situacijama nakon kojih smo imali prilike uredno odspavati, stvari većinom riješile same od sebe.

Međutim, što kada sna nema dovoljno? Kada zbog ubrzanog životnog tempa ne spavamo kako i koliko treba? Kada nam funkcioniranje tijekom dana, odlazak na spavanje, san ili pak buđenje postanu problem? Jeste li se ikada ozbiljnije informirali kakve mogu biti dugoročne posljedice toga? Za vaše zdravlje? Poslovne rezultate? Cjelokupno okruženje?

Npr. jeste li znali da ako spavamo samo šest sati dnevno (a to je za mnoge nažalost prosjek), nakon šest takvih dana postajemo jednako loši u onome što radimo (npr. na poslu, u prometu …) kao da nismo spavali 24 sata u komadu, a nakon deset dana kao da nismo spavali čak 48 sati u komadu? Ili da samo jedna noć u kojoj nismo spavali više od četiri sata, ubija čak 7% naših prirodnih stanica ubojica (glavna zaštita od tumora)? Itd.

Informacije i odgovore na ta i mnoga druga pitanja vezano uz ovu vrlo aktualnu i važnu temu potražite u zanimljivoj i nadasve praktičnoj edukaciji (webinaru) pod nazivom „Zašto spavamo… Uloga i važnost spavanja u modernom životu i businessu“.

Webinar će se održati u utorak, 08. ožujka 2022. g. u 18,00 sati (Zoom).

Edukacija je zasnovana na suvremenim znanstvenim spoznajama vezanim uz spavanje, a cilj joj je da kao privatne osobe i/ili profesionalci (rukovoditelji, manageri, lideri…) osvijestimo ulogu, važnost i dobrobiti kvalitetnog spavanja kao i posljedice koje (ne)spavanje ima na naše zdravlje i moderno poslovno i životno okruženje.

Na webinaru ćemo, između ostalog, naučiti:

Webinar je namijenjen svima koji kod sebe ili drugih primjećuju određene probleme povezane s (ne)spavanjem kao i svima koji općenito imaju potrebu dodatno unaprijediti svoje kompetencije, kvalitetu i rezultate poslovanja te korporativnu kulturu unutar svojeg okruženja i zona odgovornosti.

Termin:08.03.2022. (utorak)
Trajanje:18,00 do 21,00 (Zoom)
Predavač:Ivan-Krešimir Tomić, dipl. životni i socijalni savjetnik
Cijena:199 kn (10% popusta za prijave do 06.03.2022., dodatnih 10% popusta za sve polaznice povodom Dana žena)
Informacije i prijava:ivan-kresimir@antarion.hr ili 091 1312 818